Acer lansează smartphone-ul de mai puțin de 100 de euro: Liquid Z4

886 ori
<b>Acer lansează smartphone-ul de mai puțin de 100 de euro: Liquid Z4</b>Acer va aduce smartphone-ul Liquid Z3 la MWC 2014, dar între timp a și lansat un alt model nou. E vorba despre Liquid Z4, pe care îl vedeți mai jos și care e un handset cu preț accesibil, sub 100 de euro. &nbsp; Produsul costă 99 de euro, vine cu...

Acer va aduce smartphone-ul Liquid Z3 la MWC 2014, dar între timp a și lansat un alt model nou. E vorba despre Liquid Z4, pe care îl vedeți mai jos și care e un handset cu preț accesibil, sub 100 de euro.

Produsul costă 99 de euro, vine cu suport pentru conectivitate 4G LTE și integrează un display de 4 inch. La interior se afla un procesor dual core de 1.3 GHz și 512 MB RAM. Că OS avem Android 4.2.2 cu promisiunea că va sosi și KitKat sub forma unei actualizări. în ce privește memoria, avem parte de 4 GB stocare și slot microSD.

Față de predecesorul său cu camera de 3 MP, Acer Liquid Z4 aduce o cameră de 5 megapixeli, cu autofocus în 5 puncte și blitz LED. Acest model va fi disponibil și într-o versiune dual SIM și aduce și un UI nou, cunoscut drept AcerFloat, cu aplicații care plutesc pe ecran pentru a realiza un nou mod de multitasking. Gadgetul ajunge în magazine în aprilie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×