1 TB stocare În cloud pe viață prin mail.ru! Iată cum Îl obțineți!

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 5.166 ori
<b>1 TB stocare În cloud pe viață prin mail.ru! Iată cum Îl obțineți!</b>Azi am găsit un articol foarte interesant pe gadgetel.ro, în care aflăm cum să facem rost de nu mai puțin de 1 TB spațiu de stocare în cloud. Dacă până cum ne mulțumeam cu câțiva GB de la SkyDrive sau câteva zeci de GB de la Dropbox, hai să...

Azi am găsit un articol foarte interesant pe gadgetel.ro, în care aflăm cum să facem rost de nu mai puțin de 1 TB spațiu de stocare în cloud. Dacă până cum ne mulțumeam cu câțiva GB de la SkyDrive sau câteva zeci de GB de la Dropbox, hai să vedem ce ne oferă mail.ru.

Veți avea nevoie de o adresă de email pentru început, pe care o creați aici.

La țară veți alege România, treceți numărul de telefon apoi și după ce apăsați butonul verde veți primi un SMS cu un cod din 5 cifre pe care îl introduceți în căsuță. Din ce am înțeles de la articolul sursa ar fi ideal să nu folosiți un număr de Digi Mobil, deoarece nu a fost recunoscut.

După ce ați creat contul de mail, va trebui să intrati pe cloud.mail.ru și să vă logați cu contul proaspăt creat. Apoi veți primi 1 TB spațiu de stocare și veți avea la dispoziție și o aplicație asociată pentru iOS și Android. Versiunea web a lui mail.ru în engleza e disponibilă dacă vă logați aici. Enjoy!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×