CEO-ul Apple, Tim Cook vizitează primul Apple Store din Dubai, se pozează cu şeicii

1.035 ori
<b>CEO-ul Apple, Tim Cook vizitează primul Apple Store din Dubai, se pozează cu şeicii</b>CEO-ul Apple, Tim Cook tocmai ce a făcut o vizită în Dubai, și asta pentru a vedea primul Apple Store de aici. Îl vedem pe șeful din Cupertino într-o serie de fotografii alături de șeici, semn că produsele companiei americane sunt foarte populare

CEO-ul Apple, Tim Cook pare a fi într-un turneu în zona Asiei şi Arabiei, pentru că a fost recent în India, unde a discutat cu prim ministrul despre aplicaţii şi hardware produse local, iar apoi a fost văzut în Dubai. Cook a făcut o scurtă oprire în luxosul oraş pentru a vedea primul Apple Store deschis acolo.

Aparent vizita a fost o surpriză, iar acest Apple Store a fost inaugurat în octombrie, fiind şi primul din Emirate. El se afla la faimosul Mall of the Emirates, considerat cel mai mare mall din lume, atât de mare încât include şi o pistă de schi. Oficialul s-a întâlnit cu clienţi şi angajaţi şi a discutat cele mai noi trenduri legate de iPhone, iPad şi iMac.

Ce mi se pare interesant în aceste fotografii e că angajaţii Apple Store au uniforme verzi şi nu albastre cum se întâmplă de obicei la reprezentantele din SUA şi alte câteva ţări. Dacă nu mă înşel şi angajaţii din China au uniforme de altă culoare, roşie, în ton cu coloritul steagului naţional. Şi în Emirate e aceeaşi abordare, ei având o nuanţă de verde pe steagul oficial.

Pe când o vizită şi la noi?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×