Dropbox anunţă Project Infinite, care aduce stocare cloud de 10 TB pe PC-urile noastre

1.203 ori
<b>Dropbox anunţă Project Infinite, care aduce stocare cloud de 10 TB pe PC-urile noastre</b>Dropbox, unul dintre cei mai mari jucători în zona cloud a anunţat un nou produs astăzi, sub numele de Project Infinite, care va scăpa de stresul stocării insuficiente. Va oferi 10TB de stocare in cloud!

Ideea de cloud a ajuns omniprezentă şi cu toţii ne stocam fotografii, documente şi alte conţinuturi în "nor", fie în timp ce facem un backup, fie pentru că pur şi simplu nu mai avem loc pe hard. Dropbox, unul dintre cei mai mari jucători în zona cloud a anunţat un nou produs astăzi, sub numele de Project Infinite, care va scăpa de stresul stocării insuficiente.

Anunţul a venit în cadrul evenimentului Dropbox Open London, iar Project Infinite implică vizualizarea de fişiere Dropbox direct pe PC, iar computerul va descărca fişierele atunci când e nevoie de ele. E practic o extindere a funcţionalităţii aplicaţiei desktop Dropbox. Prin această iniţiativă Dropbox oferă acces la 10 TB de stocare online, extinzând masiv stocarea disponibilă pe PC.

Dropbox anunţă Project Infinite, care aduce stocare cloud de 10 TB pe PC-urile noastre

Veţi putea vedea fişierele stocate în cloud ca şi cum s-ar afla local pe PC şi le veţi accesa prin simplul dublu click. Sincronizările se întâmplă automat în fundal şi veţi putea şi muta fişiere fără vreo problemă şi fără latență. Dropbox Infinite e practic un hard de 10 TB cadou pentru fiecare PC din lume şi sună ca o idee excelentă.

Până acum puteam vedea fişiere din Dropbox pe PC doar dacă le sincronizăm la nivel de folder şi totul era copiat şi în cloud şi pe PC. Acum puteţi vedea fişierele şi fără să le descărcaţi. Veţi vedea folderele sincronizate bifate cu un "văzut" verde şi cele ne sincronizate cu un simbol gri. Deocamdată nu avem veşti despre lansarea acestui produs sau preţul său, dar câţiva clienţi business au început deja să îl testeze.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×