Telefonul axat pe cloud Nextbit Robin are o cameră destul de bună, conform testelor Dxomark

1.256 ori
<b>Telefonul axat pe cloud Nextbit Robin are o cameră destul de bună, conform testelor Dxomark</b>Un nou smartphone testat de către echipa Dxomark este nimeni altul decât NextBit Robin - telefon cunoscut datorită funcției sale de stocare în cloud inclusă la pachet. Din testul realizat iese la iveală faptul că senzorul de 13 megapixeli de pe NextBit

Telefonul NextBit Robin este unul dintre cele mai inedite handseturi cu Android la bord, în ideea că se bazează pe stocarea în cloud mai mult decât pe cea internă (100 GB cloud si 32 GB local). Terminalul a fost subiectul unei campanii de Crowdfunding toamna trecută şi venea cu un design revoluţionar, de care era responsabil o fostă minte strălucită de la HTC. Azi aflăm că acest model are şi o cameră foarte bună.

Site-ul Dxomark , o autoritate când vine vorba de testarea de camere a pus mâna pe un Robin şi l-a trecut prin testele clasice. Smartphone-ul cu ecran de 5.2 inch adopta şi o cameră de 13 megapixeli cu PDAF, blitz dual tone şi o cameră selfie de 5 MP. Acest model obţine nota 81 la finalul testării foto DxOMark, fiind doar la 18 modele smartphone distanţă de locul întâi.

El depăşeşte device-uri precum Galaxy S5, Sony Xperia Z3 sau Nexus 6 spre exemplu. NextBit Robin are un scor bun la fotografiere şi deşi nu păstrează detaliile la fel de bine şi la interior şi la exterior, capturile arată bine. Totuşi în condiţii low light acest model nu performeaza peste medie, dar blitzul dual tone ar fi excelent. Reproducerea culorilor a fost bună şi texturile au fost excelente.

Scorul din zona video este de 75, dar autofocalizarea e bifata în regulă, în vreme ce stabilizarea e doar mulţumitoare. În condiţii low light se pierd totuşi multe detalii la filmare. Reţineţi că între timp HTC 10  şi Samsung Galaxy S7 au avut scoruri de 88 de puncte, deci Robin nu sta rău cu 81.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×