100 de canale TV pe Pocket PC-ul tau

Autor:  | Publicat în:  TV Mobil 8.589 ori
<b>100 de canale TV pe Pocket PC-ul tau</b>Urmareste 100 canale de televiziune din 10 tari diferite pe telefonul tau de tip Pocket PC. Prin intermediul Pocket Live TV, telefonul tau devine un televizor portabil si vei putea sa urmaresti emisiunile preferate pe un terminal pe care-l poti tine in...

Urmareste 100 canale de televiziune din 10 tari diferite pe telefonul tau de tip Pocket PC. Prin intermediul Pocket Live TV, telefonul tau devine un televizor portabil si vei putea sa urmaresti emisiunile preferate pe un terminal pe care-l poti tine in palma.

Priveste acum in direct din SUA, Marea Britanie, Canada, Germania, Franta, Italia, Spania, Rusia, Olanda si multe alte tari orice program TV doresti. Orice ai putut vedea din canapeaua de acasa, poate fi acum vizionat oriunde, de la camera alaturata, la barul preferat, pe plaja sau la o mie de kilometri distanta. Ia cu tine serialele si talk-show-urile preferate, derby-urile sau stirile pe terminalul tau portabil.

Printre canalele de stiri incluse in acest pachet se numara si CNN, BBC, Sky New, Deutsche Welle sau NBC. Nu este nevoie de inregistrare, de abonament, doar de cumpararea unui singur software. Veti putea viziona cele mai importante meciuri de fotbal pe Eurosport sau asculta Top Ten-ul preferat la MTV. Toate canalele de televiziune enumerate sunt transmise pe internet, astfel ca, daca aveti un terminal care suporta WiFi le puteti privi pe gratis. Apropiati-va de orice hotspot WiFi si veti putea beneficia de televiziune mobila pe telefonul dumneavoastra.

Serviciul functioneaza si cu UMTS, WCDMA, EVDO EDGE sau alte tipuri de conectivitate pentru Pocket PC-uri. Incercati acest demo gratuit pentru a vedea ce canale din tara dumneavoastra sunt disponibile: http://www.makayama.com/Pocket.Live.TV.Demo.zip . Aveti nevoie doar de un Pocket PC (telefon) cu o conexiune WiFi sau 3G.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×