Dell anunţă lansarea unei mega tablete de 70 de inch pentru şcoli; C7017T face uitate tablele din sala de clasă

1.058 ori
<b>Dell anunţă lansarea unei mega tablete de 70 de inch pentru şcoli; C7017T face uitate tablele din sala de clasă</b>Tehnologia în educație ocupă un rol important, și tocmai de aceea cei de la Dell au decis să lanseze pe piață o uriașă tabletă de 70 inch ce va înlocui tabla clasică și desigur creta. Dispozitivul se numește C7017T, și ne oferă printre altele un panou cu

Nu doar Microsoft şi Apple îşi dispută sălile de clasă, ci şi companii ca Dell. Ei sunt mai degrabă cunoscuţi pentru laptopurile din redacţiile de ştiri sau desktopurile din laboratoarele de informatică, dar azi lansează şi un mega device pentru şcoli: C7017T.

Aceasta, deşi nu are un nume prea comercial este un soi de tabletă masivă de 70 de inch, care ţine loc de tablă, cretă şi alte modalităţi de lucru interactiv cu elevii. E drept că produsul nu e doar pentru şcoli, ci şi pentru sălile de conferinţă în corporaţii de exemplu. Ecranul are o rezoluţie Full HD şi suportă atingere cu 10 degete, oferind şi posibilitatea de a folosi 2 stylusuri pentru o sesiune de lucru colaborativă.

Evident, acesta nu e vreun rival pentru Microsoft Surface Hub, fiind la o categorie ceva mai uşoară, dar preţul de 5000 de dolari rămâne măricel. C7017T suportă numeroase opţiuni de conectivitate: wireless, HDMI, VGA, DP şi opţiuni de interfaţă RJ45 şi RS232. Avem parte de un aspect ratio de 16:9, 4 porturi USB 3.0, 2 porturi HDMI şi un HDMI extra cu MHL, iar Dell oferă şi un sistem special de montare a panoului plat VESA de 400 mm x 400 mm.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×