Vernee Thor: design elegant, curbat, comod

986 ori
<b>Vernee Thor: design elegant, curbat, comod</b>Vernee Thor îţi va lua două lucruri: cheile de la maşină şi amprenta. Întâi îţi ia cheile de la maşină pentru că nu ai nevoie de ea, handsetul oferind Uber la un touch distanţă şi apoi îţi ia amprentele pe spatele său soft touch

Vernee Thor îţi va lua două lucruri: cheile de la maşină şi amprenta. Întâi îţi ia cheile de la maşină pentru că nu ai nevoie de ea, handsetul oferind Uber la un touch distanţă şi apoi îţi ia amprentele pe spatele său soft touch. El atrage imediat grăsimea de pe degete. Zona frontală în schimb e foarte arătoasă, datorită acelui panou 2.5D din sticlă.

Ca design acest model aduce cu un hibrid între Nexus 4 şi OnePlus X, sau undeva pe aproape. Vernee Thor este comod, stă bine în mâna utilizatorului şi e uşor de folosit chiar şi cu o singură mână. Are aderenţă bună şi măsoară 7.9 mm în grosime, cântărind şi 140 de grame. Aceste dimensiuni sunt destul de OK, astfel că terminalul nu e nici ultra-subțire, dar nici "grăsuţ".

Am remarcat şi colţurile sale rotunjite, spatele uşor rotunjit şi faptul că Thor are o carcasă fabricată din plastic, dar unul de bună calitate. Telefonul vine pe negru sau gri, iar capacul său spate nu e chiar uşor de înlăturat. Rămâne totuşi impresia unui design arătos şi a comodităţii.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×