13.5 milioane de tablete iPad s-au livrat În decembrie 2011

Autor:  | Publicat în:  Apple 927 ori
<b>13.5 milioane de tablete iPad s-au livrat În decembrie 2011</b>Vorbim de o estimare făcută de casele de analiză de pe Wall Street. Ele variază între un maxim de 19.47 milioane unități și un minim de 11.73 milioane. Tabletele au fost unul dintre cadourile preferate în luna decembrie, iar iPad 2 nu a avut...

Vorbim de o estimare făcută de casele de analiză de pe Wall Street. Ele variază între un maxim de 19.47 milioane unități și un minim de 11.73 milioane. Tabletele au fost unul dintre cadourile preferate în luna decembrie, iar iPad 2 nu a avut concurență pe măsura sa. Kindle Fire a reușit să se vândă în milioane unități, restul de tablete concurente și care rulează Android nu au performat la acest nivel.

Dacă luăm valoarea medie de 13.5 sau 14 milioane unități se poate face o estimare privind creșterea față de perioada similară din 2010 și indexul de creștere este uriaș, de 90%.

La un moment dat s-a făcut un studiu cum că Kindle Fire a contribuit prin prețul său de doar 200 dolari la o scădere a vânzărilor pentru tabletele Apple și se vorbea că 2 milioane iPad au rămas pe stoc datorită tabletei Amazon.

Să vedem cum vor performa și așteptatele tablete cu Windows 8. Să nu fie la fel de vândute ca și telefoanele cu Windows Phone 7.

13.5 milioane de tablete iPad s-au livrat În decembrie 2011

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×