Livrările de tablete scad cu 13% în acest prim trimestru din 2016, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

468 ori
<b>Livrările de tablete scad cu 13% în acest prim trimestru din 2016, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut</b>Deja nu mai este un secret faptul că vânzările de tablete la nivel global au încetinit serios, companii ca Apple și Samsung semnalând o scădere serioasă a vânzărilor. Cum primul trimestru s-a încheiat, este vremea să aflăm și câte tablete au fost vândute

Nu mai este de mult timp un secret faptul că vânzările de tablete au încetinit, chiar și Apple semnalând scăderi ale livrărilor de modele iPad. Cum primul trimestru din 2016 s-a încheiat, este vremea să aflăm și câte tablete au fost livrate în această perioadă de 3 luni (1 ianuarie - 31 martie).

Ei bine, în acest trimestru au fost livrate doar 101 milioane de tablete la nivel global - cifră ce reprezintă o scădere a vânzărilor cu 13% față de aceeași perioadă a anului trecut. Veștile de astăzi sunt chiar rele, mai ales dacă luăm în calcul faptul că asemenea vânzări slabe nu au mai fost înregistrate încă din trimestrul 2 al anului 2011. 

În continuare, Apple este producătorul ce a reușit să comercializeze cel mai mare număr de tablete în Q1, și anume 14 milioane modele (scădere cu 17% față de Q1 2015). Pe locul cu numărul 2 se află Lenovo, companie ce a livrat cu 25.000 unități mai puțin decât gigantul din Cupertino. 

Ni se amintește iarăși faptul că terminalele 2 în 1 se află la mare căutare, aceste produse înregistrând creșteri ale vânzărilor de 13% în ultimele 3 luni. Nici producătorii de PC-uri nu o duc prea bine, fiind înregistrate scăderi ale livrărilor cu 14% în Asia și China.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×