14/15 septembrie: momentul debutului pentru LG Optimus One, Optimus Chic, Nokia N9, HTC Desire HD?

Autor:  | Publicat în:  LG 1.689 ori
<b>14/15 septembrie: momentul debutului pentru LG Optimus One, Optimus Chic, Nokia N9, HTC Desire HD?</b>LG tocmai a anuntat ca va lansa terminalele LG Optimus One si Optimus Chic in data de 14 septembrie. Lansarea va avea loc in cadrul unui eveniment interactiv in timp real, transmis pe web si la care noi, cei de la Mobilissimo vom lua parte. &nbsp; Chic si...

LG tocmai a anuntat ca va lansa terminalele LG Optimus One si Optimus Chic in data de 14 septembrie. Lansarea va avea loc in cadrul unui eveniment interactiv in timp real, transmis pe web si la care noi, cei de la Mobilissimo vom lua parte.

Chic si One au fost anuntate cu 2 luni in urma si le-am vazut intr-o serie de imagini in perioada showului IFA 2010 din Berlin. Smartphone-urile ruleaza Android 2.2 Froyo, iar debutul lor va fi transmis pe web incepand cu ora 12:00, ora Romaniei. In aceeasi zi va debuta si Nokia World, deci va fi o saptamana plina pentru iubitorii de smartphone-uri.

De parca asta nu ar fi de ajuns, HTC are de asemenea un eveniment programat pentru 15 septembrie, posibil marcand debutul lui HTC Desire HD si HTC Desire Z (HTC Vision). Revenind la finlandezi, ei ar putea anunta fie debutul lui Nokia N9, primul smartphone MeeGo, fie lansarea lui Nokia E7, un handset pe care l-am tot vazut in imagini scapate pe web recent.

14/15 septembrie: momentul debutului pentru LG Optimus One, Optimus Chic, Nokia N9, HTC Desire HD?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×