Telefonul/post-it, ideal pentru batrani si persoane cu disabilitati

Autor:  | Publicat în:  Design projects 1.479 ori
<b>Telefonul/post-it, ideal pentru batrani si persoane cu disabilitati</b>Pentru ca nu oricine stie sa foloseasca un smartphone si exista si persoane care sufera de diferite afectiuni, uneori cele mai simple handseturi devin gadgeturi vitale pentru comunicare. Un nou venit in acest segment este asa numitul John&#39;s Phone,...

Pentru ca nu oricine stie sa foloseasca un smartphone si exista si persoane care sufera de diferite afectiuni, uneori cele mai simple handseturi devin gadgeturi vitale pentru comunicare. Un nou venit in acest segment este asa numitul John's Phone, care va fi lansat pe piata in octombrie la pretul de 69.95 euro.

Bateria sa este destul de impresionanta, rezistand pana la 3 saptamani in mod standby. John's Phone este un telefon tip "caramida", iar in partea sa frontala descoperim tastele numerice, in partea superioara un display monocrom care afiseaza un singur rand de text, in vreme ce in partea dreapta se afla un pix/stilou.

In partea din spate descoperim surpriza acestui handset: deschizand un capac vom gasi un carnetel pe care putem lua notite. Mai trebuie mentionat ca John's Phone suporta memorarea a pana la 10 numere in regim de formare rapida. Terminalul va opera in retele quad band GSM si va debuta in curand, speram noi si in Romania.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×