170 de milioane de dolari de la Nokia pentru o fabrica din India

Autor:  | Publicat în:  Nokia 968 ori
<b>170 de milioane de dolari de la Nokia pentru o fabrica din India</b>Segmentul companiei Nokia din India va investi 170 de milioane de dolari in urmatoarele 18 luni pentru a efectua imbunatatiri la fabrica existenta in orasul sudic Chennai, conform Business Standard. "Pe masura ce cererea creste, Nokia va trebui sa...

Segmentul companiei Nokia din India va investi 170 de milioane de dolari in urmatoarele 18 luni pentru a efectua imbunatatiri la fabrica existenta in orasul sudic Chennai, conform Business Standard.

"Pe masura ce cererea creste, Nokia va trebui sa investeasca mai mult in fabrica sa din Chennai pentru a imbunatati masinile si capacitatea", a afirmat D. Shivakumar, vice-presedinte si director de management al sectiunii mobile de la Nokia India. Conform ultimului raport, Nokia planuieste sa lanseze in jur de 30 de telefoane in urmatoarele 6 luni, iar reprezentantii companiei au anuntat ca preturile terminalelor vor scadea cu 20% in fiecare an.

Doua treimi dintre handseturile produse la fabrica din Chennai sunt destinate consumului local, in vreme ce restul telefoanelor sunt exportate in 59 de tari. Contributia Nokia India la veniturile totale ale companiei este a doua ca importanta, dupa cea a filialei din China. Va reamintim ca si in Romania exista o fabrica Nokia la Cluj, aflata in faza de finisare, primele terminale urmand sa fie produse in luna ianuarie a anului viitor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×