Aplicaţia Truecaller depăşeşte 90 de milioane de utilizatori pe lună, va fi preinstalată pe terminalele Huawei

2.216 ori
<b>Aplicaţia Truecaller depăşeşte 90 de milioane de utilizatori pe lună, va fi preinstalată pe terminalele Huawei</b>Aflăm astăzi faptul că dezvoltatorii aplicației Truecalled au obținut un contract excelent chiar cu cei de la Huawei, contract ce presupune preinstalarea aplicației pe toate telefoanele produse de către compania tech. Vestea este una excelentă în situația

Truecaller, aplicaţia Caller ID care oferă o agendă de contacte pe steroizi a obţinut în această săptămână un contract excelent cu Huawei, urmând să fie preinstalată pe terminalele companiei. Vestea vine exact când softul a depăşit 90 de milioane de utilizatori pe lună.

Truecaller

Truecaller este o aplicaţie creată de către True Software Scandinavia AB, o companie din Suedia, fondată în 2009. Softul a debutat pe BlackBerry în acelaşi an, sosind apoi pe Symbian şi Windows Mobile. Evident ajungea şi pe Android şi iOS, permiţând utilizatorilor să afle detalii legate despre contactele care îi apelează, dar şi să blocheze apeluri de la anumite numere.

Există şi integrare social media şi o agendă de contacte foarte capabilă, ce include fotografii, zile de naștere şi multiple detalii. Truecaller are şi rolul de agendă telefonică globală, putând afişa informaţii foarte detaliate despre numerele de telefon, folosind date obţinute prin crowdsourcing. Revenind la înţelegerea cu Huawei, chinezii au livrat 100 de milioane de telefoane anul trecut, iar în acest an vor depăşi acest numar.

Astfel, Truecaller are la dispoziţie o bază uriaşă de handseturi pe care să opereze şi înţelegerea va fi inaugurată de modelul Honor 8. Vestea e bună pentru fanii aplicaţiei şi rea pentru cei care urăsc bloatware-ul.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×