iPhone 3G ar putea sosi in mai 2008

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.000 ori
<b>iPhone 3G ar putea sosi in mai 2008</b>Unul dintre managerii Telefonica, compania mama a celor de la O2 a dezvaluit presei cateva dintre secretele lui iPhone. Acestea ne-au parvenit pe filiera spaniola, prin intermediul site-ului SevenClick, care are vesti despre varianta 3G a lui iPhone....

Unul dintre managerii Telefonica, compania mama a celor de la O2 a dezvaluit presei cateva dintre secretele lui iPhone. Acestea ne-au parvenit pe filiera spaniola, prin intermediul site-ului SevenClick, care are vesti despre varianta 3G a lui iPhone.

Motivul pentru care Spania nu a beneficiat inca de o lansare a terminalului iPhone este destul de previzibil: cererea pentru telefonul Apple a dus la rationalizarea unitatilor. Iata de ce Marea Britanie, Germania si curand si Franta dispun de celebrul handset, in vreme ce numarul limitat de iPhone-uri furnizate de Apple nu poate inca acoperi mai mult teritoriu european. In ce priveste negocierea veniturilor impartite cu Apple, Telefonica doreste sa scada suma la doar 30% din profit, in conditiile in care O2 cedeaza 40% din venituri companiei lui Steve Jobs.

Probabil va intrebati ce s-a intamplat cu acel iPhone 3G mentionat anterior... Ei bine, o sursa care prefera sa ramana anonima a dezvaluit ca terminalul se va lansa in 2008, dar perioada exacta a ramas secreta, cu o usoara tendinta catre luna mai a anului viitor. Sa fie Spania locul in care noua versiune de iPhone va debuta? Oare cei de la Telefonica stiu mai mult decat spun? Exista o comunitate impresionanta de romani in aceasta tara si poate acestia stiu mai mult decat noi, asa ca asteptam feedback!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×