iPhone 3G ar putea sosi in mai 2008

1.056 ori
<b>iPhone 3G ar putea sosi in mai 2008</b>Unul dintre managerii Telefonica, compania mama a celor de la O2 a dezvaluit presei cateva dintre secretele lui iPhone. Acestea ne-au parvenit pe filiera spaniola, prin intermediul site-ului SevenClick, care are vesti despre varianta 3G a lui iPhone....

Unul dintre managerii Telefonica, compania mama a celor de la O2 a dezvaluit presei cateva dintre secretele lui iPhone. Acestea ne-au parvenit pe filiera spaniola, prin intermediul site-ului SevenClick, care are vesti despre varianta 3G a lui iPhone.

Motivul pentru care Spania nu a beneficiat inca de o lansare a terminalului iPhone este destul de previzibil: cererea pentru telefonul Apple a dus la rationalizarea unitatilor. Iata de ce Marea Britanie, Germania si curand si Franta dispun de celebrul handset, in vreme ce numarul limitat de iPhone-uri furnizate de Apple nu poate inca acoperi mai mult teritoriu european. In ce priveste negocierea veniturilor impartite cu Apple, Telefonica doreste sa scada suma la doar 30% din profit, in conditiile in care O2 cedeaza 40% din venituri companiei lui Steve Jobs.

Probabil va intrebati ce s-a intamplat cu acel iPhone 3G mentionat anterior... Ei bine, o sursa care prefera sa ramana anonima a dezvaluit ca terminalul se va lansa in 2008, dar perioada exacta a ramas secreta, cu o usoara tendinta catre luna mai a anului viitor. Sa fie Spania locul in care noua versiune de iPhone va debuta? Oare cei de la Telefonica stiu mai mult decat spun? Exista o comunitate impresionanta de romani in aceasta tara si poate acestia stiu mai mult decat noi, asa ca asteptam feedback!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×