18 telefoane Nokia Lumia 800 și un clip video de senzație

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.180 ori
<b>18 telefoane Nokia Lumia 800 și un clip video de senzație</b>Nokia vrea să aducă cât mai mult din factorul cool spre produsele sale. Au sponsorizat un campionat de snowboarding de ceva timp. Anul acesta au adus și 18 telefoane Nokia Lumia 800 spre a capta o perspectivă la 360 de grade. &nbsp; Camera lui Nokia...

Nokia vrea să aducă cât mai mult din factorul cool spre produsele sale. Au sponsorizat un campionat de snowboarding de ceva timp. Anul acesta au adus și 18 telefoane Nokia Lumia 800 spre a capta o perspectivă la 360 de grade.

Camera lui Nokia Lumia 800 aduce optică de la Carl Zeiss, senzor de 8 Megapixeli, filmează HD cu 30 fps, LED flash, autofocus. Observați ce a reieșit, dar bănuiesc că la mijloc stă și multă editare foto & video.

Cel mai așteptat smartphone pe partea foto este Nokia 808 PureView cu senzor de 41 Megapixeli și multă, multă tehnologie, dar cu Symbian Belle FP1. Au spus că se alfă în lucru și un Nokia cu optica foto de pe 808 PureView.

Preț Nokia Lumia 800 în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×