Instagram pentru Android - lansare iminentă

1.070 ori
<b>Instagram pentru Android - lansare iminentă</b>Instagram era una dintre puținele aplicații care nu au fost portate din iOS în Android, din App Store în Google Play. A fost confirmată trecerea de către CEO-ul companiei în cadrul unui eveniment tech susținut peste ocean. &nbsp; Un oficial Apple...

Instagram era una dintre puținele aplicații care nu au fost portate din iOS în Android, din App Store în Google Play. A fost confirmată trecerea de către CEO-ul companiei în cadrul unui eveniment tech susținut peste ocean.

Un oficial Apple spunea că sunt peste 27 de milioane de persoane ce utilizează Instagram. Vă dați seama cât va crește numărul după ce Instagram va fi disponibilă în Google Play, mai ales că Kevin Systrom - CEO al Instagram, a declarat sus și tare că varianta pentru Android va fi chiar mai bună decât cea pentru iOS.

Au deschis un landing page în care te poți înscrie ca să primești mail atunci când aplicația va putea fi descărcată, în viitorul apropiat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×