Două noi telefoane Motorola midrange: XT760 și MT680 - imagini și specificații

1.202 ori
<b>Două noi telefoane Motorola midrange: XT760 și MT680 - imagini și specificații</b>După scăpările din ultima săptămână, cea a lui Motorola Droid Fighter și a unui handset care pare similar cu Droid RAZR, astăzi Moto ne oferă încă două device-uri nelansate încă, printr-o scăpare. Este vorba despre două terminale...

După scăpările din ultima săptămână, cea a lui Motorola Droid Fighter și a unui handset care pare similar cu Droid RAZR, astăzi Moto ne oferă încă două device-uri nelansate încă, printr-o scăpare. Este vorba despre două terminale midrange, XT760 și MT680, pe care le puteți admira mai jos și le aflați specificațiile în rândurile următoare.

 MT680

Motorola MT680, sau cel puțin așa este el cunoscut deocamdată vine cu un display TFT LCD WVGA, un procesor Marvell (fie un dual core de 1 GHz sau un single core de 1.5 GHz), o cameră de 5 megapixeli în spate și suport HSDPA/HSUPA. Device-ul rulează Android 2.3 Gingerbread, iar ca design MT680 amintește de handsetul Motoluxe, prezentat nu cu mult timp în urmă. Handsetul cântărește 135 de grame și pare destul de subțire și cu design plăcut, având o talie de 10.3 mm și un look elegant, ce implică o carcasă neagră.

Motorola XT760

Motorola XT760

Trecând la al doilea handset, acesta este XT760 și este mai bine dotat decât "ruda" sa. Telefonul vine cu un display qHD TFT LCD, un procesor dual core ST Ericsson de 1 GHz și o cameră de 8 megpaixeli cu autofocus. Telefonul cântărește 125 de grame, măsoară 9.88 mm în grosime și rulează tot Android 4.0 ICS. Ai zice că Motorola va lansa pe bandă rulantă telefoane cu Android 4.0 după ce au fost cumpărați de Google, dar asta nu se întâmplă... Nu avem date de lansare pentru aceste terminale, dar zvonurile afirmă că ele ar putea debuta în China întâi și apoi Europa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×