3 milioane de iPhone-uri 3G vandute intr-o luna

Autor:  | Publicat în:  Apple 991 ori
<b>3 milioane de iPhone-uri 3G vandute intr-o luna</b>Ieri s-a implinit fix o luna de la marea lansare a lui iPhone 3G si este evident momentul unei mini-retrospective, cu accent asupra vanzarilor terminalului. Ultimele cifre oficiale arata ca Apple ar fi vandut nu mai putin de 3 milioane de unitati ale...

Ieri s-a implinit fix o luna de la marea lansare a lui iPhone 3G si este evident momentul unei mini-retrospective, cu accent asupra vanzarilor terminalului. Ultimele cifre oficiale arata ca Apple ar fi vandut nu mai putin de 3 milioane de unitati ale noului handset, performanta exceptionala, avand in vedere popularitatea rivalilor lui iPhone 3G.

Si asta dupa ce compania lui Steve Jobs a vandut 1 milion de iPhone-uri in primele 3 zile de la lansarea terminalului 3G. 3 milioane de telefoane mobile iPhone 3G vandute intr-o luna... Oare cati producatori se pot lauda cu o astfel de performanta? Inainte ca sa dam vina pe media si bloguri, care au crescut popularitatea handsetului oferind o acoperire deosebita pentru orice eveniment/fapt legat de terminal, ar trebui sa felicitam sectiunea de marketing a celor de la Apple.

Aceasta si-a facut treaba excelent, iar analistii estimeaza ca pana la finalul actualului trimestru, numarul de unitati vandute va ajunge la 4 milioane. Sa vedem totusi cum va evolua situatia dupa momentul 22 august, atunci cand inca 20 de tari vor beneficia de iPhone 3G, printre care si Romania. Va depasi Apple asteptarile si de aceasta data? Ramane de vazut, dar toti factorii indica un raspuns afirmativ.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×