Iată cum poți urmări lansarea lui Nokia 8.1 live astăzi de la ora 17:30 (ora României)

1.918 ori
<b>Iată cum poți urmări lansarea lui Nokia 8.1 live astăzi de la ora 17:30 (ora României)</b>HMD Global a confirmat în ultimele 24 de ore un eveniment organizat în Dubai, în data de 5 decembrie. Acesta vine cu hashtagul #ExpectMore şi ar urma să inaugureze 3 telefoane noi, printre care are şanse mari să fie recent scăpatul Nokia 8.1.

UPDATE 4-12-2018: Aflați că evenimentul marca HMD Global de mâine, 5 decembrie, va fi transmis live chiar pe pagina oficială de YouTube a companiei. Vor fi lansate 3 noi smartphone-uri în cadrul unui show ce are loc în Dubai și startul transmisiunii live urmează a fi dat mâine de la ora 17:30 (ora României). Puteți urmări evenimentul și de aici!

ARTICOL INIȚIAL 16-11-2018:

HMD Global a confirmat în ultimele 24 de ore un eveniment organizat în Dubai, în data de 5 decembrie. Acesta vine cu hashtagul #ExpectMore şi ar urma să inaugureze 3 telefoane noi, printre care are şanse mari să fie recent scăpatul Nokia 8.1.

Dacă vă uitaţi cu atenţie la imaginea teaser şi creşteţi luminozitatea veţi observa că două handset-uri au bretoane, cel din stânga şi cel din centru. Cel din dreapta nu are. Nokia 8.1 este aşteptat să debuteze cu acel tip de decupaj, ca şi Nokia 7.1 Plus (care încă nu a fost anunţat sub acest nume, doar varianta Nokia X7 din China). Ar trebui să vină şi un Nokia 2.1 Plus judecând după scăpări recente.

3 telefoane Nokia noi vin pe 5 decembrie, în cadrul unui eveniment din Dubai; Nokia 8.1 ar fi printre ele

Evident Nokia 9 e "premiul cel mare", dar el este mai degrabă preconizat pentru 2019, la MWC. Se întâmplă foarte rar spre deloc să vedem flagship-uri lansate în decembrie, deci nu ar trebui să ne facem speranţe prea mari legate de cele 5 camere de pe handsetul Penta Lens. Nokia 7.1 Plus/ Nokia X7 este un telefon cu ecran de 6.18 inch, procesor Snapdragon 710, camera duala cu senzori de 12 MP şi 13 MP şi o cameră selfie de 20 MP.

În China costă 245 de dolari ca preţ de pornire. Nokia 8.1 apărea în benchmark-uri cu 4 GB RAM, procesor Snapdragon 710, 64 GB stocare, slot microSD şi o rezoluţie Full HD+. Despre camera nu ştim nimic clar, dar as paria pe una duala. Aflăm mai multe la început de decembrie.

 

 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×