Samsung Galaxy S10 și Galaxy S10+ apar în noi randări; Vedem și protecții de ecran cu decupaje pentru camere

2.184 ori
<b>Samsung Galaxy S10 și Galaxy S10+ apar în noi randări; Vedem și protecții de ecran cu decupaje pentru camere</b>În cursul zilei de ieri în mediul online și-au făcut apariția și primele randări detaliate pentru Samsung Galaxy S10+, fiind vorba despre materiale create de către @onleaks pe seama unor schițe CAD din fabrică. În ciuda detaliilor dezvăluite

UPDATE 5-12-2018: Potrivit unor informați proaspăt apărute în online, smartphone-ul Samsung Galaxy S10+ va sosi echipat cu 4 camere foto în spate, cameră selfie duală, scanner de amprente integrat în ecran, cât și jack audio. 

Specificații Galaxy S10+:

  • Ecran QHD+ 6.4 inch
  • Cameră selfie duală
  • Cameră cvadruplă în spate
  • Jack audio 3.5 mm
  • Scanner de amprente integrat în ecran

ARTICOL INIȚIAL 4-12-2018:

Pe finalul zilei de ieri și-au făcut apariția și primele randări detaliate pentru smartphone-ul Samsung Galaxy S10+, fiind vorba despre materiale create de către @OnLeaks pe seama unor schițe CAD din fabrică. Deși acestea păreau a dezvălui design-ul final pe care sud-coreenii îl vor adopta pentru noul S10+, creatorul lor afirmă că a apărut o greșeală la mijloc și că în curând va prezenta imaginile actualizate.

Samsung Galaxy S10

Ar putea fi vorba despre amplasarea camerei seflie, sau despre umbrele din randări care făceau ca marginile să pară mult mai groase chiar și comparativ cu cele de pe S9. Până vor sosi imaginile noi, descoperim între timp alte randări care merg pe aceeași idee, prima de pe listă fiind cea de sus și creată de către celebrul designer Benjamin Geskin.

Samsung Galaxy S10

Vedem în cazul de față ambele variante de S10, prima fiind cea standard cu o singură cameră selfie integrată într-un decupaj circular din ecran și plasată în colțul din dreapta, iar a doua fiind S10+ cu o cameră selfie duală la pachet. Trecem mai departe și avem o scăpare marca @UniverseIce care ne prezintă două situații în care camera duală de pe S10+ ar putea fi integrată în panoul Super AMOLED.

C

De asemenea, tot astăzi apar online și noi protecții de ecran pentru cele două telefoane. Avem pe de o parte protecții standard fără nici un decupaj pentru camerele selfie, această abordare fiind posibilă, iar pe de altă parte abordarea în care protecțiile de ecran au și decupaje asociate senzorilor foto duali de pe Galaxy S10+.

Galaxy S10+

Toate accesoriile de față lasă un mic loc în zona superioară acolo unde se va afla earpiece-ul și observăm desigur și mica margine de jos de care sud-coreenii nu au putut scăpa pentru moment. Pare că boom-ul leak-urilor pentru noua generație Galaxy S a început și în perioada următoare este cazul să ne așteptăm la o avalanșă de scăpări, iar cu puțin noroc am putea vedea și fotografii ale device-urilor prototip înainte de final de an. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×