Căștile in-ear Audio-Technica ATH-IM50 WH primesc un discount atractiv din partea Cafago.com

673 ori
<b>Căștile in-ear Audio-Technica ATH-IM50 WH primesc un discount atractiv din partea Cafago.com</b>Ultima lună din an începe cu reduceri speciale din partea retailerului chinez Cafago.com care astăzi vine în întâmpinarea noastră cu o serie de coduri promo ce pot fi utilizate pentru a reduce serios din prețul de comercializare asociat

Prima săptămână din decembrie ne aduce iată și reduceri speciale din partea celor de la Cafago.com, retailer care ne-a obișnuit cu astfel de discount-uri aplicate sub formă de cupoane promoționale. Astăzi avem pe listă 4 produse foarte interesante, printre care un router Wi-Fi, o imprimantă 3D DIY și o consolă arcade de jocuri. În prim plan se află totuși o pereche de căști despre care aflați mai multe în continuare.

Audio-Technica

Este vorba despre căștile Audio-Technica ATH-IM50 WH, model de tip in-ear care se adresează celor care vor să se bucure de muzica preferată oriunde și oricând. Acestea dispun de drivere duale Symphonic create special pentru reducerea distorsiunii audio și avem parte de un cablu detașabil cu un conector de înaltă calitate, respectiv de earbud-uri din spumă cu memorie pentru confort sporit.

Audio-Technica

La pachet sunt oferite și 3 perechi de earbud-uri din silicon pe diferite mărimi și aflați că la nivel tehnic, aceste căști oferă drivere de 8.8 mm, o impedanță audio de 8 ohm, o frecvență de răspuns cuprinsă între 5 Hz și 25000 Hz, respectiv o putere maximă la input de 200mW. Sensibilitatea este de 108dB/mW și lungimea cablului de 1.2 metri.

Conectorul este jack 3.5 mm și la pachet veți primi și o cutiuță pentru transportul căștilor. Până la data de 31 decembrie puteți cumpăra acest produs la prețul de 23.99 euro odată cu folosirea codului promo L5534V în secțiunea de comandă de pe Cafago!

Alte reduceri:

  • Router Wi-Fi Huawei E5186 4G - 67.99 euro folosind codul L470CP
  • Imprimantă 3D Creality Ender-3 - 153.82 euro folosind codul L954OS (se livrează din depozit european)
  • Consolă arcade - 26.36 euro
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×