456 de milioane de telefoane vândute În trimestrul III, 55% dintre ele sunt smartphone-uri

1.009 ori
<b>456 de milioane de telefoane vândute În trimestrul III, 55% dintre ele sunt smartphone-uri</b>Gartner a dezvăluit câteva cifre cu privire la numărul de telefoane vândute în trimestrul 3 al acestui an, cu accentul pe smartphone-uri și pe performanțele Android și Samsung. în trimestrul 3 Android a atins o cotă de 82% din toate vânzările...

Gartner a dezvăluit câteva cifre cu privire la numărul de telefoane vândute în trimestrul 3 al acestui an, cu accentul pe smartphone-uri și pe performanțele Android și Samsung. în trimestrul 3 Android a atins o cotă de 82% din toate vânzările de smartphone-uri, iar Samsung a rămas la vârful acestei game, cu o cotă de 32%.

Per total au fost vândute 456.6 milioane de telefoane mobile în ultimele 3 luni, cu 5.7% mai mult decât în perioada predecentă, iar smartphone-urile au ajutat la creșterea acestui număr. Terminalele cu Android la bord, cu iOS, Windows Phone și BlackBerry au ajuns la 250 de milioane de unități, adică 55% din total. Anul trecut au fost vândute 171 de milioane de smartphone-uri în trimestrul 3, adică sub 40% din total.

456 de milioane de telefoane vândute În trimestrul 3, 55% dintre ele sunt smartphone-uri

Anul 2013 se va încheia cu vânzări totale de 1.81 miliarde de telefoane mobile, conform predicțiilor analiștilor. Se pare că anumite nișe de produse vor pierde teren, spre exemplu telefoanele cu ecrane extra large vor pierde cota de piață în favoarea tabletelor. Samsung rămâne cu o cotă de 26% pe segmentul telecom, cu 3% mai mult decât anul trecut.

456 de milioane de telefoane vândute În trimestrul 3, 55% dintre ele sunt smartphone-uri

Nokia rămâne în continuare pe locul 2 în spatele Samsung, cu 63 de milioane de unități vândute și o cotă de 13.8%, cu 6% mai puțin decât anul trecut. Apple a ajuns la 6.7% din vânzări, cu 30 de milioane de unități, dar urmează perioada sărbătorilor când cifrele vor crește semnificativ.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×