4G de la Vodafone intră pe smartphone-uri

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.430 ori
<b>4G de la Vodafone intră pe smartphone-uri</b>Vodafone anunță o extindere a ariei sale de acoperire 4G. Bucureștiul este pilonul principal. Ei spun că 4G-ul de la Vodafone ajunge la 27% din populația capitalei și asta ar însemna 500.000 de persoane. &nbsp; ​ Vitezele de transfer...

Vodafone anunță o extindere a ariei sale de acoperire 4G. Bucureștiul este pilonul principal. Ei spun că 4G-ul de la Vodafone ajunge la 27% din populația capitalei și asta ar însemna 500.000 de persoane.

​

Vitezele de transfer potrivit operatorului telecom local ar ajunge până la 100 Mbps. Sunt specificate și zonele de acoperire din București:

  • Piața Romană, Calea Dorobanți, Piața Unirii, zona Regie și Leu;
  • Grozăvești, Petricani, Otopeni, Satul Francez, Grădina Zoologică;
  • Plaza România, Big Berceni, Carrefour Berceni, AFI Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City;
  • America House, Opera Business Center, Victoria Park, Bucharest Business Park, Petrom City 2, Băneasa Business Center;
  • Palatul Parlamentului, Guvern, Academia de Poliție, Aeroportul Henry Coandă / Plecări.
  • Se adaugă 9 orașe: Arad - 90.3%, Bacău - 98.5%, Brașov - 98.5%, Cluj - 97.7%, Constanța - 58.2%, Craiova - 99.9%, Galați - 83.1%, Iași - 95.6%, Timișoara - 98.8%.

Declarații oficiale:

La o luna de la lansarea pachetelor RED, ne face placere sa extindem beneficiile abonatilor nostri cu vitezele 4G, de pana la 100 Mbps, pe smartphone. Utilizatorii RED pot sa se bucure acum de o experienta superioara a comunicarii, beneficiind, pe langa apeluri si mesaje nelimitate in orice retea, sau aplicatii gratuite,  si de cel mai rapid Internet mobil, pe o gama extinsa de terminale 4G, la cele mai bune preturi de pe piata.
Andrea Rossini, Director Consumer Business Unit, Vodafone Romania

Ca lider pe piata de business, ne asiguram ca clientii nostri companii beneficiaza de cel mai bun serviciu si de ultimele tehnologii. Serviciile 4G sunt acum disponibile abonatilor nostri cu o acoperire crescuta a retelei in Bucuresti dar si in alte 9 orase mari, majoritatea cu peste 90% acoperire LTE. La aceasta se adauga recunoasterea independenta primita de Vodafone, pentru cea mai buna experienta de navigare pe smartphone oferita de un operator mobil din Romania
Markus Lause, Director Enterprise Business Unit Vodafone Romania.

Cum poți avea acces la 4G în rețeaua Vodafone?

a. Cei care au abonamente Red 65 primesc viteze de download de până la 100 Mbps, fără niciun cent plătit în plus, iar Red 45 se mulțumește cu 75 Mbps;

b. Toți abonații Vodafone care dețin un device compatibil 4G pot alege opțiunea Smartphone Turbo 4G care costă 5 euro pe lună.

Telefoanele compatibile cu 4G-ul de la Vodafone: Samsung Galaxy Express, HTC One SV, Sony Xperia Z, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S III 4G, iPhone 5.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×