Un nou brevet Samsung oferă indicii cu privire la ecrane flexibile și eBook-uri

1.039 ori
<b>Un nou brevet Samsung oferă indicii cu privire la ecrane flexibile și eBook-uri</b>Biroul de Brevete și Trademark-uri din SUA a publicat recent două aplicații pentru brevete de la Samsung, care fac referire la tehnologii foarte interesante. E vorba despre ecrane flexibile și ebook-uri, iar cel mai interesant este brevetul pentru...

Biroul de Brevete și Trademark-uri din SUA a publicat recent două aplicații pentru brevete de la Samsung, care fac referire la tehnologii foarte interesante. E vorba despre ecrane flexibile și ebook-uri, iar cel mai interesant este brevetul pentru display-uri care se pot îndoi.

în documentele oficiale este menționat un sistem de corectare a imaginii, în timpul flexării panoului de display. Al doilea brevet e ceva mai banal, făcând referire doar la mecanismul de răsfoire virtuală în eBook-uri. Documentația oficială menționează și că va exista un senzor special care va primi informații cu privire la gradul de flexare al ecranului și va corecta imaginea, unghiul de vizualizare și afișare în funcție de unghiul de îndoire.

Un nou brevet Samsung oferă indicii cu privire la ecrane flexibile și eBook-uri

Se menționează în brevet că terminalul cu ecran flexibil poate fi îndoit concav sau convex. Controllerul va oferi și posibilitatea de zoom out și zoom în pe o imagine afișată pe touchscreen, chiar și atunci când acesta este îndoit. Ecranul touch implica un sistem dual layer bazat pe panouri Indium Tin Oxide. Trecând peste limbajul de lemn al avocaților/inginerilor, se anunță vremuri interesante pentru fanii tehnologiei sud-coreene. LG va avea primele terminale flexibile gata la toamnă, iar Samsung e gata la rândul său de o evoluție în acest domeniu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×