Noi imagini cu Huawei P6-U06, În varianta neagră metalizata, dar cu design total schimbat

Autor:  | Publicat în:  Huawei 2.592 ori
<b>Noi imagini cu Huawei P6-U06, În varianta neagră metalizata, dar cu design total schimbat</b>După ce ieri am văzut imagini cu Huawei Ascend&nbsp;P6, într-o variantă care arată prea mult ca un iPhone, astăzi telefonul se întoarce cu un design schimbat complet. Asta înseamnă că fie pozele de ieri erau false, fie cele de azi... Tind să...

După ce ieri am văzut imagini cu Huawei Ascend P6, într-o variantă care arată prea mult ca un iPhone, astăzi telefonul se întoarce cu un design schimbat complet. Asta înseamnă că fie pozele de ieri erau false, fie cele de azi... Tind să cred că cele de ieri.

încă nu e foarte clar dacă Huawei P6-U06 și Ascend P6 sunt același model, dar e foarte probabil să fie așa. Ce știm sigur e că avem de-a face aici cu un telefon cu grosime de 6.18 mm, care amintește de modelul Huawei Edge, ajuns pe web în martie. Dacă imaginile de ieri au fost pur și simplu descoperite pe web, cele de azi au fost primite pe mail de către Engadget de la o sursă anonimă. Vedem un prim plan cu carcasa metalică a telefonului și un spate care amintește ușor de Lenovo K900.

Huawei P6-U06

în altă ordine de idei, aflați că pe 18 iunie este programat un eveniment Huawei la Londra, în cadrul căruia am putea vedea acest model lansat. șeful Huawei Device, Richard Yu va fi prezent, se pare. între timp blogul mexican Circular a publicat la rândul său imagini cu terminalul, dar și câteva specificații: procesor quad core de 1.6 GHz, 2 GB RAM, 8 GB memorie internă și Emotion UI 1.6 aplicat peste Android. Este carcasa metalică trendul anului 2013?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×