5 aplicatii de top pentru iPhone

1.319 ori
<b>5 aplicatii de top pentru iPhone</b>In cadrul conferintei de presa la care a participat Steve Jobs recent, acesta a mentionat ca vrea sa dea sansa developerilor de a crea aplicatii pentru iPhone, sub controlul celor de la Apple. Suntem siguri ca vor exista aplicatii create de alte companii...

In cadrul conferintei de presa la care a participat Steve Jobs recent, acesta a mentionat ca vrea sa dea sansa developerilor de a crea aplicatii pentru iPhone, sub controlul celor de la Apple.

Suntem siguri ca vor exista aplicatii create de alte companii special pentru iPhone, chiar daca va vor fi clasicele widgeturi sau jocuri. Nu credem ca Apple vor opri hackerii din tentativa lor de a folosi programe “ilegale” pe sistemul lor, dupa cum nici Sony nu au reactionat la aplicatiile folosite pe celebrul PSP, in special emulatoarele pentru consolele mai vechi.

Iata o lista cu 5 aplicatii, care ar face terminalul celor de la Apple mai bun decat este deja:

Skype – desi este foarte improbabil sa vedem Skype pe iPhone, daca acest lucru s-ar intampla, telefonul celor de la Apple s-ar transforma dintr-un terminal cu functii media de calitate in cel mai bun gadget portabil din lume.

ScummVM – acest emulator este deja folosit pe majoritatea terminalelor portabile si avand in vedere faptul ca iPhone deja are un touchscreen, ar fi platforma perfecta pentru o serie de jocuri clasice.

MAME – Daca iPhone ar suporta aceasta aplicatie plus emulatorul ScummVM, toate companiile producatoare de terminale mobile, sau chiar de console portabile ar da faliment. Inca o data gamerii au un cuvant greu de spus cand vine vorba de terminalele mobile mai mult sau mai putin populare.

Aplicatii din pachetul Windows Mobile – daca iPhone ar oferi un astfel de suport, ar detrona orice terminal produs de Nokia in ultima vreme

DIVX sau Media Player cu suport pentru noile codecuri – Apple considera ca iPhone este cel mai bun iPod al sau, iar daca acesta ar putea sa "vada" cel mai nou episod al serialului preferat, in orice format ar fi acesta, atunci celebrul terminal si-ar castiga o parte enorma din publicul disponibil.

Ce alte aplicatii credeti ca ar fi necesare pentru ca iPhone sa devina terminalul mobil universal?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×