Nokia 7500 Fashion Phone va fi anuntat in curand

1.209 ori
<b>Nokia 7500 Fashion Phone va fi anuntat in curand</b>Zvonurile despre urmatorul telefon care va fi lansat de Nokia, 7500 s-au raspandit pe Internet in urma cu o luna. Nu se cunosc multe detalii in legatura cu acest terminal, dar este important de mentionat faptul ca el este parte a unei colectii de...

Zvonurile despre urmatorul telefon care va fi lansat de Nokia, 7500 s-au raspandit pe Internet in urma cu o luna. Nu se cunosc multe detalii in legatura cu acest terminal, dar este important de mentionat faptul ca el este parte a unei colectii de telefoane la care si-au adus contributia si oameni din lumea modei.

Nokia 7500 a fost deja aprobat de FCC si in urma cu o luna Ring Nokia a postat o serie de poze si specificatii tehnice ale telefonului, care erau pure speculatii la acea vreme. Conform acestora noul model va include o camera de 2 megapixeli, un display OLED de 16 milioane de culori si o rezolutie de 320x240 pixeli, USB 2.0, Bluetooth 2.0 si Radio FM. Nu stim inca daca aceste detalii sunt reale sau doar zvonuri, dar documentele celor de la FCC arata in mod clar ca avem de-a face cu un telefon tri-band (GSM 900/1800/1900) care suporta GRPS, EGPRS si Bluetooth.

Compania finlandeza a cerut discretie maxima, in legatura cu pozele si manualul noului terminal, iar FCC se pare ca respecta intelegerea, cel putin pana pe 18 iulie, cand expira termenul de confidentialitate. Banuim ca vom vedea un anunt oficial al lui 7500 pana la acea data, poate chiar inainte de lansarea oficiala a lui iPhone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×