Iată ce tehnologii foto high end de la firma LinX ar putea folosi iPhone 7 Plus

1.021 ori
<b>Iată ce tehnologii foto high end de la firma LinX ar putea folosi iPhone 7 Plus</b>Au început să apară şi scăpări de informaţii ceva mai serioase legate de iPhone 7 Plus, cu detalii plauzibile, de această dată cu accentul pus pe camera duala din spate. Speculaţii precedente vorbeau despre o cameră cu lentila duala şi promisiunea de..

Au început să apară şi scăpări de informaţii ceva mai serioase legate de iPhone 7 Plus, cu detalii plauzibile, de această dată cu accentul pus pe camera duala din spate. Speculaţii precedente vorbeau despre o cameră cu lentilă duală şi promisiunea de performanţă DSLR. Azi aflăm şi detalii tehnice.

Surse apropiate de insiderul @the_malignant  afirmă că terminalul va adopta un modul de cameră duală de 12 megapixeli şi un chipset de la Analogic Devices şi LinX. Aceasta din urmă firma, LinX Imaging a fost cumpărată de Apple contra a 20 de milioane de dolari cu ceva vreme în urmă. Multiple zvonuri au dat drept sigură implicarea lor în realizarea camerei duale de pe iPhone 7 Plus.

LinX lucra înainte să fie preluată de Apple la senzori mai compacţi, ideali pentru telefoanele mobile, cu sensibilitate crescută la lumină, folosind un senzor monocrom spre exemplu. Şi nivelul de zgomot atins de modulele lor era mult mai mic, iar performanţa în condiţii low light e excelentă. Senzorii LinX scapă şi de motion blur, oferind o expunere rapidă în condiţii de iluminare la interior de 100-200 LUX. Camera cu multiplă deschidere e o altă creaţie a firmei.

LinX mai lucra şi la înlăturarea automată a fundalului, refocalizare, control al autofocalizării de înaltă calitate, realitate aurgmentată şi măsurarea distanţei şi mărimii obiectelor fotografiate. În plus recunoaşterea 3D biometrică a fețelor e un alt proiect al companiei, posibil legat de un viitor scanner de iris. Toate acestea informaţii apăreau în comunicatele de presă ale firmei înainte să fie preluată de Apple şi ar putea să fie puse la treabă pe iPhone 7 şi 7 Plus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×