500.000 de modele HTC One M8 vândute până acum, dacă ne luăm după download-urile aplicațiilor de sistem

Autor:  | Publicat în:  HTC 892 ori
<b>500.000 de modele HTC One M8 vândute până acum, dacă ne luăm după download-urile aplicațiilor de sistem</b>HTC nu a publicat încă cifre oficiale de vânzări pentru HTC One M8, dar putem specula și analiza datele pe care le avem până în acest moment. După cum știți, HTC a mutat aplicațiile de sistem de pe handseturile sale în Play Store, pentru a...

HTC nu a publicat încă cifre oficiale de vânzări pentru HTC One M8, dar putem specula și analiza datele pe care le avem până în acest moment. După cum știți, HTC a mutat aplicațiile de sistem de pe handseturile sale în Play Store, pentru a ușura procesul de actualizare. Ei bine, prin intermediul lor putem deduce cam câte modele M8 au fost vândute.

La finalul săptămânii trecute, aplicațiile de sistem HTC listate în Play Store și create special pentru HTC One M8 aveau în dreptul lor între 100.000 și 500.000 de download-uri. La doar câteva zile după, pragul era între 500.000 și 1 milion, aplicațiile fiind mutate în categoria superioară. Asta înseamnă că noul flagship a fost vândut în cel puțin 500.000 de unități. Evident, mai pot exista milioane de utilizatori care pur și simplu nu au făcut update.

între timp vedem că oficialii HTC sunt încântați de rezultatele obținut cu acest telefon. Spre exemplu, președintele HTC America, Jason Mackenzie a afirmat că vânzările săptămânale inițiale ale lui M8 au fost peste cele ale lui One M7. Vouă cum vi se par aceste vânzări, în condițiile în care rivalul Galaxy S5 a atins cu siguranță câteva milioane de unități vândute în 3 săptămâni?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×