LG G3 ar putea avea o carcasă metalică, vine cu baterie Înlăturabila conform @evleaks

1.622 ori
<b>LG G3 ar putea avea o carcasă metalică, vine cu baterie Înlăturabila conform @evleaks</b>Pe site-ul lui evleaks au apărut două noi imagini cu LG G3, sau mai bine zis cu spatele și interiorul său. Se pare că de această dată telefonul va renunța la carcasa glossy din plastic și va integra o baterie înlăturabilă. &nbsp; Nu pot...

Pe site-ul lui evleaks au apărut două noi imagini cu LG G3, sau mai bine zis cu spatele și interiorul său. Se pare că de această dată telefonul va renunța la carcasa glossy din plastic și va integra o baterie înlăturabilă.

Nu pot garanta că aceasta carcasă este una metalică, dar cel puțin așa pare din fotografia de mai sus. Ar putea fi vorba de material plastic care imită metalul, dar cert e că acest smartphone nu va mai fi glossy, ceea ce e o veste bună. înainte să vă bucurați prea tare, știm că G3 va avea două versiuni, deci poate doar una dintre ele se va alege cu carcasa de mai sus. Săptămâna trecută aflam că bateria noului flagship LG va avea o capacitate de 3000 mAh și acum o vedem în imagini.

LG G3 ar putea avea o carcasă metalică, vine cu baterie Înlăturabila conform @evleaks

Am privit cu atenție maximă fotografiile scăpate și nu am depistat vreun slot microSD, doar cel micro SIM, dar dacă LG tot a făcut capacul spate înlăturabil, de ce să nu ne ofere un slot de acest gen? Vom afla mai multe detalii la final de lună, atunci când acest model ar urma să fie lansat oficial, dacă se respectă programul ajuns pe web.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×