FourandSix Technologies introduce aplicația Izitru ce va avea rolul de a verifica originalitatea fotografiilor

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 620 ori
<b>FourandSix Technologies introduce aplicația Izitru ce va avea rolul de a verifica originalitatea fotografiilor</b>De curând, cei de la FourandSix Technologies au introdus o nouă aplicație numită Izitru. Aceasta va avea rolul de a verifica prin intermediul a 6 teste dacă fotografiile postate pe rețelele de socializare sunt originale sau dimpotrivă. După cum...

De curând, cei de la FourandSix Technologies au introdus o nouă aplicație numită Izitru. Aceasta va avea rolul de a verifica prin intermediul a 6 teste dacă fotografiile postate pe rețelele de socializare sunt originale sau dimpotrivă. După cum bine știm, în acest moment există unele aplicații de editare foto ca și Photoshop, aplicații prin care fotografiile realizate pot căpăta detalii impresionante.

Aceste 6 teste vor verifica în ce mod a fost comprimat fișierul, cu ce cameră a fost realizată fotografia și dacă fișierul cu pricina a fost resalvat sau manipulat ulterior după realizare. Pentru a verifica dacă o fotografie este în stadiul original, fără alte modificări la capitolul umbre, lumină sau alte detalii mai complexe, tot ce avem de făcut este să încărcăm imaginea respectivă în aplicație.

FourandSix Technologies introduce aplicația Izitru ce va avea rolul de a verifica originalitatea fotografiilor

Mai apoi, Izitru va rula în mod automat toate cele 6 teste și va afișa un așa-numit certificat de încredere. Astfel, în cazul în care se dovedește că fotografia este într-adevăr originală, aceasta va fi acceptată de către aplicație și va primi certificarea “High Trust”. Puteți încerca și voi funcționalitatea acestei aplicații chiar aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×