5G pe toate iPhone-urile din 2020? Asta indică mai nou analistul chinez Ming-Chi Kuo

721 ori
<b>5G pe toate iPhone-urile din 2020? Asta indică mai nou analistul chinez Ming-Chi Kuo</b>Deși noi ne apropiem de lansarea telefoanelor iPhone XI, iPhone XI Max și iPhone XR2, în online circulă de multă vreme și leak-uri asociate generațiilor viitoare. Am mai aflat câteva ceva despre modelele pregătite de către

Deși noi ne apropiem de lansarea telefoanelor iPhone XI, iPhone XI Max și iPhone XR2, în online circulă de multă vreme și leak-uri asociate generațiilor viitoare. Am mai aflat câteva ceva despre modelele pregătite de către Apple pentru anul viitor, iar astăzi pe seama unui nou raport descoperim că toate cele 3 device-uri iOS vor sosi cu suport pentru conectivitate 5G, probabil cu modemuri Qualcomm la bord.

Încă o dată avem de-a face cu informații dezvăluite de către Ming-Chi Kuo, celebrul analist chinez care mereu ne aduce vești despre produsele Apple. Acesta a menționat într-o notiță trimisă investitorilor faptul că toate cele 3 iPhone-uri pregătite pentru debut în 2020 vor oferi suport pentru viteze 5G. Anterior același analist sugera că doar 2 dintre cele 3 telefoane vor avea 5G, dar acum lucrurile par a se fi schimbat.

Aparent, aceste noi telefoane iPhone vor suporta ambele spectre mmWave și Sub-6 GHz (două tipuri diferite de 5G) pe piața din SUA și nu se știe încă dacă vor exista versiuni Sub-6 GHz only ceva mai ieftine și compatibile pentru piața Chineză. Acest din urmă spectru este destinat zonelor rurale și suburbane, în vreme ce mmWave este detinat zonelor urbane, mai dense. 

De asemenea mai aflăm și că anul viitor Apple va include panouri OLED pe toate cele 3 iPhone-uri, urmând a fi realizate și schimbări la nivel de diagonală. Astfel se va trece la o diagonală de 5.4 inch pe iPhone XII și 6.7 inch pe iPhone XII Max. Potențialul iPhone XR2020 va păstra totuși diagonala de 6.1 inch. 

Anul viitor se vor utiliza modemuri 5G Qualcomm, dar încet-încet Apple va dori să scape de dependența de Qualcomm prin dezvoltarea propriilor sale module. Planul celor din Cupertino este acum mai aproape de împlinit după ce a fost achiziționat departamentul modemuri smartphone de la Intel chiar săptămâna trecută. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×