A inceput numaratoarea inversa pentru comenzile la tastatura Optimus Maximus

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.502 ori
<b>A inceput numaratoarea inversa pentru comenzile la tastatura Optimus Maximus</b>Oricat de enervanta ar deveni aceasta amanare-lansare, lansare-amanare a acestei tastaturi originale, va oferim totusi vesti noi despre Optimus Maximus. Producatorii rusi de la Art Lebedev Studio au postat un counter cu o numaratoare inversa, care arata...

Oricat de enervanta ar deveni aceasta amanare-lansare, lansare-amanare a acestei tastaturi originale, va oferim totusi vesti noi despre Optimus Maximus.

Producatorii rusi de la Art Lebedev Studio au postat un counter cu o numaratoare inversa, care arata cat timp a mai ramas pana disponibilitatea pentru comenzi a noii tastaturi. Va reamintim ca este vorba despre o tastatura de 1564 de dolari, care va avea cate un display OLED sub fiecare tasta.

Compania a stabilit data livrarii primelor 200 de unitati, 31 noiembrie, anuntand livrarea a inca 200  in luna decembrie. Procesul nu se va opri aici compania intentionand sa mai livreze 400 de modele in ianuarie 2008. Designerii incearca sa fie complet transparenti in legatura cu programul lor, dar banuim ca vom mai astepta destul de mult timp pana la afla lista completa de specificatii tehnice pentru aceasta tastatura scumpa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×