Motorola revine pe piata cu modelele RAZR 2 V8 si V9

6.332 ori
<b>Motorola revine pe piata cu modelele RAZR 2 V8 si V9</b>Motorola a prezentat oficial telefoanele RAZR 2 V8 si V9, descendentii oficiali ai popularului RAZR V3, care a introdus conceptul ultra slim in industria telefoniei mobile. RAZR2 soseste in 2 versiuni, prima fiind RAZR 2 V8, care suporta retele quad-band...

Motorola a prezentat oficial telefoanele RAZR 2 V8 si V9, descendentii oficiali ai popularului RAZR V3, care a introdus conceptul ultra slim in industria telefoniei mobile.

RAZR2 soseste in 2 versiuni, prima fiind RAZR 2 V8, care suporta retele quad-band GSM/edge, in timp ce V9 este un gadget ce suporta quad-band GSM/EDGE/3G/HSDPA. In afara diferentelor la capitolul conectivitate cele 2 terminale sunt aproape identice. Va exista si o versiune EVDO CDMA, numita RAZR2 V9m, lansata de producator in viitorul apropiat.

Motorola RAZR2 soseste dotat cu un ecran principal TFT de 2.2 inch cu o rezolutie QVGA (320x240 pixeli), dar si cu un ecran secundar TFT, de 2 inch, suportand de asemenea o rezolutie QVGA. Reprezentantii Motorola au declarat ca pregatesc o functie de mesagerie care va permite utilizatorilor sa scrie si sa trimita mesaje, fara a fi nevoie sa ridice clapeta telefonului.

Din punct de vedere al designului, RAZR2 a suferit numeroase modificari la capitolele look si stil. Este mai subtire decat orice alt model RAZR si are un design metalic, iar telefonul sta bine si cand vine vorba de dotarile sale. RAZR2 ofera suport pentru Bluetooth stereo si va include un slot microUSB pentru conexiunile destinate transferurilor de date, dar si pentru casti.

Pentru cei ce adora sa faca poze, exista o camera de 2 megapixeli, care din pacate nu are functia de autofocus. Atat V8, cat si V9 au taste externe destinate functiilor muzicale, si suporta video captura MPEG4 de calitate. Am mentionat ca aceste 2 modele sunt aproape identice, dar exista totusi cateva diferente intre  ele cum ar fi faptul ca V8 foloseste o interfata Linux/Java, in timp ce V9 foloseste versiunea originala de Motorola Synergy UI. V8 se vinde in 2 variante: una cu 420MB de memorie interna, si cea de-a doua cu 2GB, fara slot pentru carduri de memorie. V9 are doar 45MB de memorie, dar include un slot pentru carduri de memorie microSD.

RAZR2 V8 va fi disponibil pe piata in iulie 2007, iar V9 va intra pe piata in toamna acestui an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×