Apple ar fi ales LG Electronics drept furnizor principal pentru modulele foto duale destinate lui iPhone 7 Plus

1.150 ori
<b>Apple ar fi ales LG Electronics drept furnizor principal pentru modulele foto duale destinate lui iPhone 7 Plus</b>Una dintre dotările așteptate să-și facă apariția la bordul lui iPhone 7 Plus, este un senzor foto dual cu capabilități mai speciale. Prin intermediul analistului Chris Chang aflăm că Apple ar fi ales pe cei de la LG Electronics pentru dezvoltarea acestor

Pe lângă noul pachet hardware ce ar urma să poposească pe iPhone 7 Plus, este vehiculată și prezența unui senzor foto dual - modalitate prin care am beneficia de funcții speciale la pachet. Prin intermediul analistului Chris Chang din cadrul companiei Nomura Securities, aflăm astăzi câteva detalii interesante despre noul produs.

Aparent, Apple ar urma să încheie un contract cu cei de la LG pentru dezvoltarea modulelor foto duale destinate lui iPhone 7 Plus, compania sud-coreeană devenind astfel principalul furnizor. Alegerea ar fi făcută tocmai datorită faptului că Sony nu poate acoperi cererea uriașă de astfel de module, din cauza cutremurului din Aprilie ce afecta serios una dintre fabricile din Kumamoto, Japonia.

În schimb, versiunea standard de 4.7 inch a lui iPhone 7 se va baza în continuare pe un singur senzor foto. Cu toate acestea, există informații potrivit cărora Apple va opta pentru un sistem de stabilizare optică pentru ambele variante de 4.7 și 5.5 inch. Telefoanele ar urma să aducă și camere selfie actualizate. 

Deși ne mai despart câteva luni bune până la evenimentul de lansare programat pentru luna septembrie, dar iată că prin intermediul zvonurilor putem pune cap la cap o listă de posiible specificații. Din câte se pare, design-ul nu va fi punctul forte al noilor terminale, și asta pentru ca Apple nu va aduce prea multe modificări la acest capitol.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×