Allview pregătește lansarea unui set VR cu preț accesibil; vedem și un teaser video pentru acest produs

986 ori
<b>Allview pregătește lansarea unui set VR cu preț accesibil; vedem și un teaser video pentru acest produs</b>Compania brașovează Allview pregătește lansarea unui produs ceva mai special pentru viitoarea perioadă, și mai precis un set de realitate virtuală. Acest gadget urmează a fi oferit cadou la achiziția unui smartphone X2 Soul Pro sau P8 Energy Pro, urmând

În urmă cu doar câteva zile aflați despre oferta Allview de Paște prin care cei care achiziționează un smartphone P8 Energy Pro sau X2 Soul Pro, primesc un set VR cadou. Despre acest din urmă produs vorbim și astăzi, moment în care Allview ne prezintă un teaser video ce precede lansării oficiale.

Pe parcursul celor 5 secunde din acest clip remarcăm o aplicație dedicată prin care putem interacționa cu fotografiile, sau clipurile de pe telefon, într-un mediu virtual. Pentru moment nu se știe ce fel de ochelari VR va aduce Allview, fiind posibile variante de tip Google Cardboard, sau de ce nu ochelari în stil E-Boda Avatar.

Tindem să credem că acest set VR va fi dezvăluit oficial foarte curând, posibil chiar pe data de 21 aprilie - moment din care telefoanele mai sus menționate vor sosi la pachet cu noul dispozitiv de entertainment. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×