Abonamentul Orange Colibri, o noua oferta de Internet mobil

Autor:  | Publicat în:  Orange 3.545 ori
<b>Abonamentul Orange Colibri, o noua oferta de Internet mobil</b>Orange Romania tocmai a anuntat lansarea abonamentului de Internet mobil Colibri, destinat utilizatorilor aflati mereu in miscare. Exista doua mari categorii de abonamente Colibri, prima fiind mai "light" si divizata in 3 subcategorii, respectiv Colibri...

Orange Romania tocmai a anuntat lansarea abonamentului de Internet mobilColibri, destinat utilizatorilor aflati mereu in miscare. Exista doua mari categorii de abonamente Colibri, prima fiind mai "light" si divizata in 3 subcategorii, respectiv Colibri 7, 9 si 11, in functie de traficul oferit de operator.

Astfel, prima varianta ofera 0.5GB, cea de-a doua 1.5, iar prin Colibri 11 obtineti 2.5 GB trafic, la viteze de pana la 14.4 Mbps. Fiecare abonament suporta activarea optiunii Happy Night, la pretul de 2 euro pe luna, iar abonatii Colibri 9 si 11 vor putea activa si functia Cost Control pentru 1 euro in plus pe luna. Prin Happy Night, veti avea acces gratuit si nelimitat la Internet pe timpul noptii (00:00 - 07:00), fara a consuma din traficul initial.

Cost Control va monitoriza consumul pe abonamentul dumneavoastra de Internet mobil. Aflati ca mai exista si varianta Colibri Young, destinata publicului cu varste intre 18 si 26 de ani. Pentru 8 euro pe luna, optiunea Young va ofera trafic nelimitat, primii 1.5GB fiind oferiti la o viteza de pana la 14.4Mbps, restul la viteza de pana la 128Kbps.

Categoria 2 de abonamente Colibri, pentru consumatorii "grei" include optiunile Colibri 15, 20 si 25 euro cu trafic nelimitat, la viteze de pana la 14.4Mbps pentru primii 6, 12, respectiv 24 GB. Toate tipurile de abonamente Colibri includ si Travel Data, o optiune date pentru roaming, de pana la 50MB, pornind de la 2.08 euro. Exista si o oferta speciala pentru clientii Colibri 15, 20 si 25, in perioada 1 octombrie - 30 noiebrie: utilizatorii vor primi 1000 de minute voce in retea pe o cartela SIM voce Orange (500 pentru primul an si 500 pentru cel de-al doilea).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×