Ce mai face Nokia: experienta "core" MeeGo, intr-un demo pe un CPU TI OMAP 4 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.319 ori
<b>Ce mai face Nokia: experienta "core" MeeGo, intr-un demo pe un CPU TI OMAP 4 (Video)</b>Daca nu ati mai aflat de ceva timp vesti despre proiectul comun Nokia-Intel, OS-ul MeeGo, iata ca el revine in actualitate, prin intermediul clipului video de mai jos. Acesta prezinta un demo al experientei "core" MeeGo pe noua generatie de procesoare...

Daca nu ati mai aflat de ceva timp vesti despre proiectul comun Nokia-Intel, OS-ul MeeGo, iata ca el revine in actualitate, prin intermediul clipului video de mai jos. Acesta prezinta un demo al experientei "core" MeeGo pe noua generatie de procesoare Texas Instruments OMAP 4.

Retineti ca aceasta varianta de MeeGo nu este cea comerciala, ci mai degraba un framework touch, pe baza caruia developerii vor crea o experienta adecvata utilizatorului de rand. Asa se explica lipsa tranzitiilor atractive, a unui design mai prietenos si a graficii 3D. Clipul de mai sus se axeaza pe utilitate si functii de baza, precum lista de contacte, apelare sau SMS.

Adaugarea unui contact este si ea prezentata, iar optiunea Galerie Foto pare promitatoare, semanand destul de mult cu cea de pe Nokia N900. La capitolul socializare am observat ca MeeGo suporta Facebook, Google Talk si Jabber. Ei bine, ce parere aveti despre evolutia platformelor software Nokia? Suntem la ani lumina de Symbian?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×