ABS 2000, ceasul cu telefon si MP4 player

5.900 ori
<b>ABS 2000, ceasul cu telefon si MP4 player</b>Va prezentam in premiera, pentru tara noastra, ceasul telefon ABS 2000, distribuit de firma ABS. Puteti admira terminalul dotat cu MP4 player in urmatoarea imagine: Ceasul-telefon ABS 2000 opereaza la frecvente de 900/1800/1900 MHz si include o memorie de...

Va prezentam in premiera, pentru tara noastra, ceasul telefon ABS 2000, distribuit de firma ABS. Puteti admira terminalul dotat cu MP4 player in urmatoarea imagine:

Ceasul-telefon ABS 2000 opereaza la frecvente de 900/1800/1900 MHz si include o memorie de 512MB, dar si un display OLED de 65.000 de culori. Terminalul ofera si suport pentru GPRS, iar pentru melomani si cinefili, handsetul este dotat cu un MP3 si MP4 player si Bluetooth stereo. In caz ca doriti sa inregistrati o melodie sau sunetele petrecerii la care va aflati, ceasul include si un reportofon.

Ideea de a putea viziona clipuri video in format MP4 pe ceasul pe care il purtati la mana suna genial pentru utilizatorul roman, aflat mereu pe fuga. Nu exista inca o concurenta pe piata acestor gadgeturi in Romania, in special datorita faptului ca noile ceasuri-telefon de la Sony Ericsson nu au ajuns la noi.  Acest ceas-telefon, cadoul ideal pentru tineri, va fi in curand disponibil prin intermediul ABS. Veti beneficia si de un review video al acestui terminal, pe site-ul mobilissimo.ro.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×