Operatorii UE prezinta noile eurotarife Comisiei Europene

2.552 ori
<b>Operatorii UE prezinta noile eurotarife Comisiei Europene</b>Toti operatorii de telefonie mobila din Uniunea Europeana si-au prezentat recent noile tarife in fata Comisiei Europene. Conform organizatiei, in 23 dintre cele 27 de state membre UE exista cel putin un operator de telefonie mobila care ofera tarife...

Toti operatorii de telefonie mobila din Uniunea Europeana si-au prezentat recent noile tarife in fata Comisiei Europene.

Conform organizatiei, in 23 dintre cele 27 de state membre UE exista cel putin un operator de telefonie mobila care ofera tarife roaming sub plafonul stabilit de regulamentele europene in vigoare. La jumatatea lunii iulie a acestui an, Comisia Europeana a trimis o serie de chestionare catre 95 de operatori europeni, in legatura cu tarifele pentru roaming practicate in cazul clientilor care calatoresc in UE.

Comisia a primit doar 74 de raspunsuri pana la termenul limita, lansand apoi o campanie de blamare a “absentilor” pe data de 2 august. Aceasta a inclus publicarea numelor operatorilor care nu au raspuns la chestionare, avand ca urmare depunerea tuturor propunerilor pentru noi eurotarife ale operatorilor europeni. Pe data de 23 august, ultimii 2 operatori EMT, din Estonia si Areeba din Cipru au trimis raspunsurile lor terminand intregul proces. Toate aceste eurotarife sunt listate la ora actuala pe site-ul oficial al Comisiei Europene.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×