Moto 2016; O secțiune din partea spate a telefonului ni se prezintă în premieră!

1.031 ori
<b>Moto 2016; O secțiune din partea spate a telefonului ni se prezintă în premieră!</b>Terminale vizate fiind Moto G4, Moto G4 Plus, Moto E 2016 sau Moto X 2016. Nu suntem siguri dacă vor fi anunţate toate, sau doar unul dintre cele menţionate mai sus, CEO-ul Lenovo ne fiind foarte exact privind aceste detalii

Cunoaştem faptul că Lenovo va lansa pe data de 9 iunie noua gamă Moto, ce va urma să reprezinte brandul pe anul în curs. Informaţia a fost expusă de chiar CEO-ul Lenovo, Yang Yuanqing, odată cu lansare lui ZUK Z2 Pro.

Terminale vizate fiind Moto G4, Moto G4 Plus, Moto E 2016 sau Moto X 2016. Nu suntem siguri dacă vor fi anunţate toate, sau doar unul dintre cele menţionate mai sus, CEO-ul Lenovo ne fiind foarte exact privind aceste detalii.

Cert este că azi a apărut şi primul leak care ne dezvăluie o secțiune din partea spate a telefonului Lenovo Moto, ce cuprinde camera, blitzul şi cititorul de amprente și probabil telemetrul laser al telefonului.

Informaţia vine via un leakster din China pe nume @KJuma, care dealungul timpului ne-a mai prezentat imagini în premieră, iar contul lui de pe Weibo a şi fost blocat de câteva ori. Imaginea pare a fi reală, rămâne să aflăm dacă ea chiar reprezintă unul dintre telefoanele Moto 2016!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×