ABS M300, ceasul telefon a sosit in Romania!

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 5.497 ori
<b>ABS M300, ceasul telefon a sosit in Romania!</b>Va prezentam in premiera, pentru tara noastra, ceasul telefon M300, distribuit de ABS. Puteti admira terminalul dotat cu MP3 player si reportofon in urmatoarea imagine: Avem de-a face cu un telefon mobil "deghizat" intr-un ceas de mana. Acesta ofera...

Va prezentam in premiera, pentru tara noastra, ceasul telefon M300, distribuit de ABS. Puteti admira terminalul dotat cu MP3 player si reportofon in urmatoarea imagine:

Avem de-a face cu un telefon mobil "deghizat" intr-un ceas de mana. Acesta ofera suport pentru frecvente GSM de 900/1800/1900 MHz si este disponibil in variante de culoare neagra, gri sau rosie. Display-ul sau de 1.04 inch este extrem de usor de citit, fiind un QVGA de 262.000 de culori. Ceasul-telefon nu este dotat cu touch panel, dar ofera un timp de convorbire de 4-6 ore si standby de 180-360 de ore.

M300 suporta SMS, MMS, nu si EMS, incluzand si o casuta vocala. Agenda acestui terminal poate include pana la 300 de numere plus cele de pe SIM, iar utilizatorii pretentiosi pot folosi un wallpaper daca prefera. Printre celelate feature-uri ale ceasului-telefon se numara alarma, memo, cronometru, calculator, handsfree si suportul pentru conectivitate Bluetooth si USB. In mod surprinzator M300 ofera chiar si capacitatea de playback pentru fisiere media in format MIDI, MP3 sau MP4, dar nu include o camera. Memoria interna a acestui handset este de 64MB, iar ceasul-telefon nu include jocuri, suportand in schimb  vizualizarea imaginilor in format JPG si gif.

Acest ceas-telefon, cadoul ideal pentru oamenii de afaceri, este acum disponibil prin intermediul ABS la pretul de 950.42 RON. Curand veti beneficia si de un review video al acestui terminal, pe site-ul mobilissimo.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×