Allview vă oferă un telefon la schimb, în vreme ce al vostru se află la reparat; Promite reparații în 12 zile prin parteneriat cu Diangi Grup!

1.572 ori
<b>Allview vă oferă un telefon la schimb, în vreme ce al vostru se află la reparat; Promite reparații în 12 zile prin parteneriat cu Diangi Grup!</b>La un moment dat fiecare dintre noi a fost nevoit să apeleze la trimiterea smartphone-ului în service pe seama unei probleme apărute în perioada de garanție. Uneori, perioada de reparație întârzie atât de mult încât suntem nevoiți să împrumutăm un alt

Allview a anunţat astăzi noi oferte de tip Service, asociate unui parteneriat cu Diangi Grup, care va aduce beneficii clienţilor ce îşi lasă telefoanele la reparat. Deocamdată totul e în faza de program pilot şi există 2 aspecte importante aici: 12 days commitment şi Service Phone.

Programul debutează pe 23 mai, fiind integrat în service-urile grupului Diangi din Bucureşti şi Braşov. Folosind Service Phone, un client care îşi duce telefonul la reparat primeşte un alt telefon la schimb şi îl va putea folosi pe durata reparaţiilor. Al doilea serviciu, 12 Days Commitment garantează un termen de maxim 12 zile calendaristice pentru rezolvarea oricărei defecţiuni a unui produs Allview.

Dacă termenul e depăşit, atunci terminalul e înlocuit cu unul noul. În plus, dacă acel handset nu mai e în oferta Allview, utilizatorul va primi un model cu dotări similare. Dacă vă aflaţi în Bucureşti, atunci găsiţi centrele Diangi în sectorul 6, pe bulevardul Iuliu Maniu nr. 71 şi Bulevardul Timişoara nr. 92, iar în Braşov pe strada Brazilor nr. 61.

Veşti cu adevărat bune şi care scapă clienţii de disconfortul asociat de obicei cu lăsarea telefonului în service.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×