Meizu Pro 6 ar putea sosi cu un blitz cu 10 LED-uri, conform zvonurilor

1.173 ori
<b>Meizu Pro 6 ar putea sosi cu un blitz cu 10 LED-uri, conform zvonurilor</b>În ultimele săptămâni am văzut tot mai multe scăpări ale lui Meizu Pro 6, viitorul flagship al companiei chineze şi mereu ne-a intrigat acea zonă circulară de sub camera. Am numit-o scanner de amprente sau telemetru laser, dar porţiunea albă a..

În ultimele săptămâni am văzut tot mai multe scăpări ale lui Meizu Pro 6, viitorul flagship al companiei chineze şi mereu ne-a intrigat acea zonă circulară de sub camera. Am numit-o scanner de amprente sau telemetru laser, dar porţiunea albă a conturului sau e de fapt interesantă. Azi aflăm că ea ar putea fi de fapt o colecţie de 10 LED-uri folosite drept blitz.

Meizu Pro 6 e aşteptat să fie anunţat pe 13 aprilie, adică săptămâna viitoare şi până acum a fost fotografiat mai mult din spate, decât din faţă. Terminalul ar avea un procesor de nouă generaţie, MediaTek Helio X25, dar şi input touch cu diferite nivele de presiune, datorită unei tehnologii similare cu 3D Touch de pe iPhone 6s.

Având în vedere scăpări precedente, excludem că acel orificiu de sub camera să fie un scanner de amprente, foarte uşor de integrat în butonul Home fizic. Astfel, sub camera se afla probabil un telemetru laser, înconjurat de cele 10 LED-uri mentionate de surse apropiate de Meizu. Această abordare cu blitz circular a fost popularizata de Motorola cu ceva vreme în urmă şi s-a remarcat şi pe modelul Nexus 6, dar de atunci puţine companii au adoptat-o.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×