Accesoriul Smart Battery Case pentru iPhone 11 e mai complex decât aţi crede; iFixit i-a făcut o radiografie

1.069 ori
<b>Accesoriul Smart Battery Case pentru iPhone 11 e mai complex decât aţi crede; iFixit i-a făcut o radiografie</b>Telefoanele Apple primesc şi accesorii speciale de la compania din Cupertino, iar un exemplu este Smart Battery Case pentru hitul actual numit iPhone 11. Am mai văzut huse cu baterie integrată, dar aici avem ceva special

Telefoanele Apple primesc şi accesorii speciale de la compania din Cupertino, iar un exemplu este Smart Battery Case pentru hitul actual numit iPhone 11. Am mai văzut huse cu baterie integrată, dar aici avem ceva special, după cum arată o disecţie mai atipică de la iFixit.

Smart Battery Case

Variantele Smart Battery Case pentru iPhone 11 Pro, 11 Pro Max şi iPhone 11 vin cu un buton pentru cameră, iar acel buton are mecanismul detaliat prin intermediul unei... radiografii. Noile huse vin cu buton fizic şi dedicat pentru cameră, ceea ce ne intrigă, pentru că nu ştiam exact cum se conecta la sistem. Echipa de la Creative Electron a realizat o imagine în raze X a accesoriului şi ne prezintă interiorul său. Se pare că butonul acela shutter se conectează la portul Lightning de pe iPhone.

Smart Battery Case

Face asta printr-un circuit special flexibil, iar restul se rezolvă din software. Iniţial se speculase că e vorba de vreo transmisiune wireless, dar nu e cazul. Există un soi de mică placă de bază în husă, care are un circuit subţire şi flexibil care ajută la conectarea portului cu butonu. Atunci când apăsaţi butonul, circuitele respective transmit spre placa de bază a telefonului să deschidă aplicaţia Camera şi să facă o poză.

La interiorul husei se află o baterie de 10.9 Wh, împărţită în 2 celule. Există şi o bobină pentru încărcare prin inducţie şi acea mică placă de circuite. Un astfel de accesoriu costa în jur de 129 de dolari şi se găseşte pe site-ul Apple. Vine pe 3 nuanţe şi oferă până la 50% extra viaţa a bateriei telefonului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×