Acer anunta smartphone-ul Liquid A1, primul terminal Android cu procesor Snapdragon

Autor:  | Publicat în:  Acer 4.281 ori
<b>Acer anunta smartphone-ul Liquid A1, primul terminal Android cu procesor Snapdragon</b>Acer a facut tuturor o surpriza placuta ieri, anuntand oficial un nou smartphone Android care constituie o premiera mondiala: primul terminal Android 1.6 dotat cu procesor Qualcomm Snapdragon. Noul model poarta numele de Acer Liquid sau Acer A1 si poate...

Acer a facut tuturor o surpriza placuta ieri, anuntand oficial un nou smartphone Android care constituie o premiera mondiala: primul terminal Android 1.6 dotat cu procesor Qualcomm Snapdragon. Noul model poarta numele de Acer Liquid sau Acer A1 si poate fi admirat in imaginea de mai jos.

Avem de-a face cu un telefon cu display wide VGA si care ruleaza Donut/ Android 1.6, dupa cum mentionam in randurile de mai sus. In plus, smartphone-ul ofera suport pentru numeroase tipuri de aplicatii, fie jocuri, softuri business sau appleturi web, care imbunataresc experienta utilizatorului. Acer Liquid permite utilizatorului sa acceseze paginile web imediat si ofera suport pentru streaming audio si video fara probleme.

Acer Liquid

De asemenea, handsetul soseste cu harti, mail si o functie de cautare. Liquid suporta conectivitate HSPA, ceea ce inseamna ca paginile web vor fi incarcate aproape imediat, iar continuturile vor putea fi descarcate rapid pe telefon. De parca aceste functii nu erau de ajuns, Acer ne informeaza ca noul sau produs va sosi dotat cu o camera de 5 megapixeli, functii de social networking, geotagging, autofocus accelerat si o interfata revolutionara.

Acer Liqud

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×