Pixon12 M8910, telefonul cu camera de 12 megapixeli al celor de la Samsung, analizat si disecat (video)

2.270 ori
<b>Pixon12 M8910, telefonul cu camera de 12 megapixeli al celor de la Samsung, analizat si disecat (video)</b>Cu un an in urma Samsung lansa promitatorul cameraphone Pixon, al carui urmas, Pixon12 M8910 este acum analizat de catre cei de la Phone Arena, care dau verdictul cu privire la acest telefon cu camera de 12 megapixeli. &nbsp; &nbsp; Designul noului Pixon...

Cu un an in urma Samsung lansa promitatorul cameraphone Pixon, al carui urmas, Pixon12 M8910 este acum analizat de catre cei de la Phone Arena, care dau verdictul cu privire la acest telefon cu camera de 12 megapixeli.

Designul noului Pixon aminteste de cel al modelului initial, cu mentiunea ca noul handset este putin mai subtire si prezinta unele elemente de design specifice camerelor foto. Desi pare o alegere ciudata, Samsung a redus marimea display-ului lui Pixon, astfel ca Pixon12 incorporeaza un ecran AMOLED touchscreen de doar 3.1 inchi, care surprinde totusi placut prin claritatea imaginii si o rezolutie de 480 x 800 pixeli.

Din pacate acest ecran este doar rezistiv si nu reactioneaza chiar bine in bataia directa a luminii soarelui. In cazul in care va intrebati, interfata folosita pe acest cameraphone este celebra TouchWiz 2.0, bazata pe 3 ecrane Home principale si widgeturi care pot fi customizate dupa preferinta utilizatorului.

Samsung Pixon 12

Probabil cel mai interesant aspect al lui Samsung Pixon12 M8910 este camera de 12 megapixeli, care soseste insotita de un buton dedicat, care permite realizarea unor instantanee de exceptie. Utilizatorul poate modifica numeroase setari pentru a obtine poze mai reusite, de la rezolutie, la nivelul ISO, efecte, balans al albului si calitatea imaginii.

Camera lui Pixon12 vine si cu detectare a clipitului si a zambetelor, iar blitzul sau Xenon permite realizarea unor fotografii foarte realiste, comparabile cu cele ale unui Canon PowerShot de 8 megapixeli.

Recenzia completa este disponibila aici., iar versiunea sa video, sub aceste randuri:

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×