Acer F900, prezentat oficial, clona lui iPhone/HTC Touch HD?

2.297 ori
<b>Acer F900, prezentat oficial, clona lui iPhone/HTC Touch HD?</b>Acer tocmai a prezentat noua sa colectie de smartphone-uri Windows Mobile in cadrul unui eveniment din Hong Kong, iar starul acestui show a fost cu siguranta modelul Acer F900. Fotografiat impreuna cu fotomodele (ca de obicei), smartphone-ul vine cu un...

Acer tocmai a prezentat noua sa colectie de smartphone-uri Windows Mobile in cadrul unui eveniment din Hong Kong, iar starul acestui show a fost cu siguranta modelul Acer F900.

Fotografiat impreuna cu fotomodele (ca de obicei), smartphone-ul vine cu un display WVGA de 3.8 inchi, foarte similar cu cel de pe HTC Touch HD, inclusiv in privinta tastelor virtuale. De asemenea aflam ca numeroase trasaturi ale sistemului de operare au fost imprumutate atat de la iPhone 3G, cat si de la celebra combinatie Windows Mobile/TouchFlo 3D.

Speram ca un astfel de hibrid sa multumeasca publicul, fara riscul de a se ajunge la un kitsch sau la erori care sa impiedice functionarea handsetului. Iata ca am aflat ca handsetul va fi pus in vanzare in Hong Kong in curand la pretul de 550 de dolari si putem doar sa ne intrebam in cat timp va poposi el si in Romania.

[Via: Wmpoweruser.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×