Primele capturi de ecran ale lui iPhone 3G 2009 - reale sau falsuri?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.552 ori
<b>Primele capturi de ecran ale lui iPhone 3G 2009 - reale sau falsuri?</b>Dupa ce am admirat spatele noului model de iPhone, care va fi lansat fix peste o saptamana si am aruncat o privire asupra componentelor sale, "scapate" de o companie chineza, iata ca a venit momentul sa analizam cateva capturi de ecran ale noului handset....

Dupa ce am admirat spatele noului model de iPhone, care va fi lansat fix peste o saptamana si am aruncat o privire asupra componentelor sale, "scapate" de o companie chineza, iata ca a venit momentul sa analizam cateva capturi de ecran ale noului handset.

Ele provin de pe un blog din Hong Kong si sunt destul de neclare, desi interfata aplicatiilor aminteste clar de stilul Apple. Galeria de screenshoturi prezinta busola si autofocusul in actiune, ambele functii care nu sunt suportate de actualul hardware. Acestea pot fi considerate primele imagini cu noul iPhone, care prezinta busola sa in actiune, dotare care lipseste de pe lista de specificatii a modelului anterior.

Aplicatiile fotografiate in actiune au clar un look Apple, iar camera terminalului este surprinsa trecand din modul video in cel care permite realizarea de instantanee. Ne intrebam daca focusul camerei poate fi modificat prin atingerea ecranului si la o privire mai atenta descoperim si functia MMS. Inca o saptamana pana la marea lansare! Emotii?

[Via: Gizmodo.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×